Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Consultancy voor bedrijven en juridisch adviesbureaus

Wanneer jij als startend ondernemer begint aan de salarisadministratie, ontdek je al snel grote gaten in de gegevensverwerking. Ook komt het bij jou geregeld voor dat de verkeerde bedragen overgemaakt zijn naar jouw werknemers. Je zit met je handen in het haar, want wat moet je nu doen? De salarisadministratie is keer op keer niet volledig en je kan niet ontdekken waar het misgaat. Dan stuit je op de website van CBBS, een salarisadministratiekantoor dat zich constant bezighoudt met het verwerken van salarisverzoeken en personeelsgegevens. Zou dit de uitkomst zijn voor jouw verwerkingsproblemen voor wat betreft salarissen?

CBBS biedt consultancy voor iedere ondernemer, die moeite blijkt te hebben met het op orde krijgen van onder andere de salarisadministratie. Ons advies voor salarisverwerkingen zijn gericht op onder meer de controle van in- en output, zoals loonstroken, en de controle op eindafrekeningen van salarissen en het nastreven van de cao-afspraken. Echter, wij geven niet alleen advies aan commerciële bedrijven, maar ook voor juridisch advies of consultancy voor rechtsbijstandverzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij kan gedacht worden aan hulp bij de loonafdrachten met betrekking tot cao-afspraken, het berekenen van de vertrekpremie en het rekening houden met verlofdagen bij het calculeren van de eindafrekening. Wij zien regelmatig dat er problemen ontstaan over deze onderwerpen, terwijl wij hiervoor over de juiste kennis en ervaring beschikken om het in een handomdraai op te lossen. Advies geven, doen wij daarom graag.

Adviseren over salariszaken is onze specialisatie en die zetten wij dan ook graag in om bedrijven, juridisch adviesbureaus en rechtsbijstandverzekeringen te hulp te schieten. Ben jij dus op zoek naar een specialist op het gebied van boekhoudsoftware, personeelsadvies of salarisprogramma’s? Neem dan contact op met de experts van CBBS voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden voor jouw onderneming.

https://www.cbbs.nl/