Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Professionele etiketten en unieke codes

Nog niet zo lang beschik jij over je eigen kledingbedrijf, maar alles lijkt nu al op rolletjes te lopen. Desondanks ben je nog niet tevreden over de etiketten voor op de broeken, shirts en jurkjes en ook heb je al een problemen gehad met de huidige codeerder. De etiketten bleken namelijk niet aan de Europese richtlijnen voor etikettering te voldoen, zoals de vermelding van het juiste serienummer en het printen van een goedwerkende barcode. Om die reden ben je op zoek gegaan naar een nieuwe codeerder, met wie je in zee zou willen gaan voor de codering van jouw producten. Je gebruikte het internet om een partner te kunnen vinden en belandde zo op de website van Koenig & Bauer, die al snel de geschikte kandidaat bleek te zijn voor de klus.

Codering door Koenig & Bauer

De professionals van Koenig & Bauer weten als geen ander hoe producten voorzien moeten worden van de juiste labelprint. Fantasieloze etiketten en foutieve codes op producten komen bij dit coderingsbedrijf niet voor, want met geavanceerde laser graveermachine metaal en etiketteersystemen zorgen de experts ervoor dat ieder product van de juist code voorzien wordt. Niet alleen vierkante verpakkingen van karton kunnen gecodeerd worden, maar ook is het mogelijk om op metaal, plastic en folie te printen. Daarnaast biedt Koenig & Bauer methodes voor producten uit verschillende sectoren, zoals cosmetica, buizen, auto’s en voedingsmiddelen. Op die manier bestaat er voor iedere productontwikkelaar een geschikte manier van codering, die op een zorgvuldige manier in praktijk gebracht zal worden door de codeerders.

Contact met de codeerders

Klinkt de codering door Koenig & Bauer als muziek in de oren? Neem dan vooral een kijkje op de website van Koenig & Bauer voor meer informatie over de toepassingsgebieden, de diverse machines om te coderen en graveren of de samenwerking met het bedrijf.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/