Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Populaire Nederlandse food-markten om bij weg te dromen

Populaire Nederlandse food-markten om bij weg te dromen

Hoelang ben jij al niet meer reis geweest? Waarschijnlijk is dat net als de meeste andere mensen in ons land inmiddels al meer dan een jaar. Door de pandemie is het al een lange tijd afgeraden om naar het buitenland op vakantie te gaan. Eén van de mooiste herinneringen aan een vakantie in het buitenland zijn de lekkere exotische buitenlandse gerechten. Gelukkig is de verwachting dat er binnenkort een aantal versoepelingen weer mogelijk zijn. Want voor het lekkere eten hoef je natuurlijk niet naar het buitenland af te reizen. Die vind je namelijk ook terug in de populairste foodmarkten van Nederland.

Food departement

Amsterdam is rijk aan verschillende bekende foodhallen. Food departement is één van de populairste. Als je zin hebt in een lekker Grieks, Chinees of Japans gerecht, dan ga je hier ongetwijfeld genieten van de vele eetkraampjes die deze plaats rijk is.

 

Markthal

In Rotterdam vind je in het centrum ‘Markthal’. Gerechten vanuit heel de wereld zijn hier te vinden. De vele eetkraampjes zorgen ervoor dat je binnen de kortste tijd wegdroomt naar een vakantie in bijvoorbeeld Thailand, Marokko of Spanje.  Houd er rekening mee dat het door de ligging erg druk kan zijn hier. Als je met de auto bent, dan is een goede achteruitrij camera erg belangrijk om goed zicht te behouden van het verkeer achter je.

 

Merck

De populaire stad Groningen heeft één van de bekendste foodmarkten van ons land. Merck is een super gezellig foodmarkt dat verspreid is over drie etages. Hier zijn achttien food stands te vinden. Daarnaast kan je er ook een drankje doen bij één van de vele barretjes.

De laatste keer dat je op vakantie bent geweest moet alweer een tijdje geleden zijn geweest. Gelukkig droom je bij het proeven van exotische gerechten meteen weg naar een mooie vakantiebestemming. Dat kan bij één van de mooie foodmarkten die Nederland rijk is. Ga een goede achteruitrijcamera kopenvoor je auto zodat je zonder problemen deelneemt aan het drukke verkeer rondom de food-markten.

https://www.vanzwitserland.nl