Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Deurwaarder in Nijmegen

Wij van Groeneveld GDW zijn uw deurwaarder in Nijmegen, die besluitvaardig en daadkrachtig te werk gaat. Bij ons ligt de focus niet alleen bij u, onze opdrachtgever, maar ook de debiteur. Dit klinkt contra-intuïtief, maar in onze ervaring leidt dit tot een sneller resultaat waar alle partijen blij mee zijn. Door samen tot de juiste oplossing te komen, kunt u uw klantrelatie behouden en krijgt u waar u recht op heeft. We proberen het traject met veel zorg te doorlopen, terwijl we continu oog houden op het menselijke aspect, zodat we dat niet uit het oog verliezen. Tegelijkertijd zijn we duidelijk en rechtdoorzee, zodat niemand vergeet hoe we in deze situatie terecht zijn gekomen.

Menselijk incasseren als deurwaarder in Nijmegen

Het doel van Groeneveld GDW Nijmegen is om het menselijke aspect van het incassotraject niet uit het oog te verliezen, terwijl we tegelijkertijd duidelijk en rechtdoorzee proberen te blijven als deurwaarder in Nijmegen. Door deze twee kernwaarden in balans te houden zorgen we voor incassotrajecten die zo snel mogelijk worden afgerond terwijl de twee betrokken partijen in hun waarde blijven. Bij ons is het zowel mogelijk om een incassotraject in te gaan als de gerechtelijke procedure. Klik hier >

Over ons team

Ons team bestaat uit drie gerechtsdeurwaarders. En de andere vier? Dat zijn een directiesecretaresse, en een aantal incassomedewerkers. Bij het uitvoeren van ons werk, zijn we gemotiveerd door de vertrouwde samenwerking die we kunnen genieten met onze opdrachtgevers en hun debiteuren. Ieder lid van het team van Groeneveld GDW heeft een eigen specialisatie, waardoor we samen sterk staan en veel verschillende soorten klanten van dienst kunnen zijn. Wij hopen u ook snel te kunnen helpen met uw debiteuren, omdat we graag naar oplossingen toewerken, waar onze klanten tevreden mee terug naar huis kunnen gaan.

Stichter

Onze stichter, Oscar Groeneveld heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring op het gebied van incasso’s en deurwaarder zijn. Samen staan we sterk, en kunnen we u helpen met uw problemen. Het enige wat u nog rest, is die eerste stap richting ons te zetten. De rest regelen wij allemaal, zodat alles vanzelf op zijn pootjes terecht komt.