Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Een nieuwe compressor kopen voor mijn tandartspraktijk

Ik had een nieuwe compressor nodig voor in mijn nieuwe tandartspraktijk. Sinds ik ben verhuisd naar een nieuwe en betere locatie heb ik echt weer zin om aan het werk te gaan. Alleen bij de eerste paar patiënten deed mijn compressor erg raar en kreeg ik hem niet goed aan de praat. Uiteindelijk heb ik er iemand anders laten kijken en die zei meteen dat deze zijn tijd had gehad en dat ik een gloednieuwe moest kopen. Dus ben ik snel gaan zoeken voor een nieuwe compressor zodat ik mijn patiënten nog steeds goed kan behandelen.

Compressors die speciaal gemaakt zijn voor tandartspraktijken

Ik kan eigenlijk met mijn tandartspraktijk niet verder met een speciale compressor. Deze had ik nodig om de behandelingen te kunnen doen voor mijn klanten. Überhaupt is het moeilijk om een goede compressor te vinden die speciaal is voor tandartsen. Er bestaan namelijk vele soorten compressoren en daardoor kun je als consument niet snel zien welke de beste is en de goede om te gebruiken in mijn praktijk. Hierdoor moest ik erg nauwkeurig zoeken via het internet of ik een bepaalde webshop tegenkwam die alleen voor tandartsen zijn bedoeld. Gelukkig heb ik ook lieve collega’s uit andere praktijken die mij verschillende links hebben gegeven met allemaal webshops waar zij hun spullen vandaan halen. Meer over de compressor voor de tandartspraktijk.

All Dent is de webshop voor tandartsen

In een van de links was de webshop van All Dent te vinden. Daar zag ik meteen dat ze hele goede merken hadden qua apparatuur en nog veel meer goede spullen. Bovendien hadden ze ook de compressoren die ik zocht voor mijn praktijk. Het bestellen was ook erg gemakkelijk en binnen een paar dagen had ik mijn gloednieuwe compressor binnen en kon ik mijn klanten weer de volledige behandeling geven waarvoor ze komen.

Bezoek de website

Mist u ook iets in uw tandartspraktijk en heeft u geen idee waar u deze spullen moet halen? Of wilt u uw gehele praktijk een make-over geven? Bekijk dan eens de webshop van All Dent en bestel vandaag nog iets bij hun! U kunt ook op onze website online support krijgen als u een defect probleem hebt met uw apparaat.