Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Gespecialiseerd advocatenkantoor in Hoorn

Problemen op het gebied van personen- en familierecht? Dan bent u vast opzoek naar een goed advocatenkantoor in Hoorn. Wij zijn tevens gevestigd in Alkmaar en werken samen met zeven advocaten die elk op andere gebieden gespecialiseerd zijn en veel ervaring hebben. Voor het rechtsgebied personen- en familierecht hebben wij twee gespecialiseerde advocaten die u graag met elk hun eigen visie en inzicht adviseren.  Naast overheidsinstellingen ondersteunen wij ook particulieren en ondernemers, de cliënt staat bij ons voorop.

Ons advocatenkantoor in Hoorn is gevestigd op een mooi modern bedrijventerrein dichtbij de binnenstad. Ons kantoor is goed bereikbaar en tevens vlakbij het station. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren, wij stellen dan ook onze parkeerplaats aan de zijkant van ons kantoor voor u beschikbaar.

Personen- en familierecht

Gaat u trouwen en wilt u uw huwelijkse voorwaarden vast laten leggen? Of gaat u juist scheiden en komt u er qua boedelverdeling niet uit? Wij staan u graag bij en adviseren u waar nodig. Wij streven de wensen van de cliënt na, maar niet ten koste van alles. Bij bijvoorbeeld een scheiding is het hard optreden van een advocaat niet altijd de juiste aanpak.

Naast deze onderwerpen staan wij u ook graag bij in zaken als alimentatie en gezag. Alimentatie is een financiële uitkering voor het levensonderhoud die de meest draagkrachtige afdraagt aan de minst draagkrachtige partner. Is er geen tot minimaal verschil in deze inkomens? Dan kijken we naar de voogdij. Vanzelfsprekend heeft de ouder die het kind verzorgt recht op alimentatie. Doordat alimentatie pas aan bod komt bij een echtscheiding, komt een advocaat vaak goed van pas om te bemiddelen tussen beide partijen en zo tot een eerlijke uitkomst te komen. De hoogte van de alimentatie is lastig te bepalen omdat er meerdere factoren meespelen. Juist daarom is het inschakelen van een gespecialiseerde advocaat van ons advocatenkantoor in Hoorn een slimme keuze.

http://www.ckh-advocaten.nl/