Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Kies jij ook dubbel glas?

Natuurlijk zou het antwoord op bovenstaande vraag ‘ja, natuurlijk’ moeten zijn. Wanneer er toch nieuw glas geplaatst moet worden, ligt de keuze voor dubbel glas voor de hand. Sterker nog, het plaatsen van enkel glas komt weinig meer voor. Dubbel glas verzekert je van stevigheid en daarmee veiligheid, tevens zorgt dubbel glas ervoor dat het binnenklimaat met sprongen vooruitgaat.

Dit kan dubbel glas voor je doen

Je voelt het misschien al aankomen. Ook binnen het aanbod dubbel glas zijn er diverse keuzemogelijkheden. Denk aan de keuze voor extra veilig, geluidswerend of milieuvriendelijk glas. Hoewel al het dubbel glas in zekere mate aan deze voorwaarden voldoet, is het mogelijk om deze eigenschappen extra kracht bij te zetten. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van extra coating of een extra laag. Waar je voor kiest? Dat ligt maar net aan het doel dat je ermee hebt. Gebruik je het glas als balustrade? Dan ligt de keuze voor veiligheidsglas voor de hand. En folie zorgt er bij dit glas voor dat eventuele scherven bij elkaar blijven. Ga je voor milieubewust glas? Verdiep je dan zeker eens in Hr ++ glas.

Zorg dat je niet teveel betaalt

Als laatste, maar zeker niet minst belangrijk tip. Zorg dat je niet te veel betaalt voor het dubbel glas. Het plaatsen van glas is vaak al een kostbare aangelegenheid, het zou daarom zonde zijn wanneer je meer betaalt voor dezelfde kwaliteit. Staat Dubbel glas bestellenbinnenkort op de planning? Dan is het goed om kritisch te zijn op de leverancier. Allereerst is de kwaliteit van het glas van belang. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar de ervaring die de leverancier heeft en of ze de laatste trends en ontwikkelingen volgen. Daarbij is het goed te weten dat een leverancier je bestelling schadevrij en in de beste conditie kan leveren. Hier moet je vanuit kunnen gaan. In dag geval kunnen wij Glasgigant aanraden. Bel of mail gerust voor een afspraak op maat.

https://www.glasgigant.nl/