Mirjam Mooijman
Image default
Energie

Laat een MCZ pelletkachel plaatsen voor evenredige warmteverdeling

Een MZC pelletkachel is een uitstekende keuze wanneer u een ‘natuurlijk’ verwarmingselement in uw ruimte wenst zonder brandgevaar. De pelletkachel werkt volautomatisch op een (biomassa) brandstof gemaakt van zaagsel en afval van schoon resthout uit de houtindustrie. Het voorziet u van ideale én schone verbranding.

Waar wordt de pelletkachel allemaal geplaatst?

Een MZC pelletkachel wordt gekenmerkt door de strakke, minimalistische uitstraling wat resulteert in prachtige vormgeving. De MZC pelletkachel is dan ook een ware aanwinst voor iedere ruimte. Een verwarmingselement is niet alleen prettig in woning, maar geeft ook extra karakter en een rustiek gevoel in bedrijfsruimtes. Zo wordt de MZC pelletkachel in restaurants geplaatst voor extra sfeer of wordt deze geïnstalleerd in de ‘huiskamer’ van een verzorgingshuis om een huiselijk gevoel over te brengen. Bovendien is het mogelijk om de haard in te laten bouwen zodat deze naadloos overloopt in uw huidige interieur. U ziet dat de MZC pelletkachel in ontzettend veel woningen, panden en ruimtes geïnstalleerd kan worden.

Het is ook mogelijk om een inbouw gashaard te laten plaatsen

Wilt u liever niet stoken met pellets? Dan gaat uw voorkeur waarschijnlijk uit naar een gashaard, die ook verkrijgbaar is voor inbouw. De gashaard is veilig en erg makkelijk in gebruik, zeker wanneer deze als inbouw is geplaatst. Met slechts een druk op de knop krijgt u een aangenaam vuurtje, terwijl de verbranding minder schadelijk is voor het milieu. Bij de inbouw gashaard geniet u ook van het rustieke vuur, net zoals bij een reguliere kachel.

Breng een bezoek aan de showroom voor een nieuwe kachel

Bij Ambianza heeft u voor zowel de MZC pelletkachel als een inbouw gashaard keuze uit verschillende variaties en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een variant van speksteen. In de showroom in Meerkerk ziet u verschillende haarden in een huiselijke of juist zakelijke omgeving, zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Op de website van deze haardenspecialist vindt u bovendien gerealiseerde projecten waar u inspiratie mee opdoet.