Mirjam Mooijman
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse gezichtsverzorging voor elk huidtype!

Om een mooie huid te krijgen is het belangrijk om te weten welke huidtype je hebt zodat je de beste ingrediënten voor jouw huid kan gebruiken. Volgens de experts van Koreaanse gezichtsverzorging voor Masuka Mask zijn er vijf verschillende huidtypes die je kan hebben. De eerste huidtype is de normale huidtype, dit is eigenlijke de beste huidtype die je kan hebben omdat je huid uit zichzelf al zeer gebalanceerd is. De tweede type huid is combinatie huidtype, dit betekent dat je huid verschillende hulp nodig heeft om te balanceren. Delen van je gezicht zijn mogelijk vettig, terwijl andere delen weer heel droog zijn. Dan is er nog vettige en droge huid, en als laatste sensitieve huid, dan reageert je huid sterk op bepaalde producten. Het beste voor sensitieve huid is om milde producten te gebruiken, zodat je huid er niet heftig op reageert.

Effectieve producten

Er zijn dus verschillende producten die goed werken voor verschillende huidtypes. Wat goed werkt voor de ene, hoeft natuurlijk niet goed te werken voor de ander. Bij droge huid is het belangrijk om het vocht terug te brengen in de huid, terwijl bij vettig huid er genoeg hydratatie is door het vettig laagje op de huid. Maar de vettige laag zorgt dan weer voor meer oneffenheden, deze zijn te bestrijden met producten van Koreaanse gezichtsverzorging die dan weer niet aan te raden zijn voor mensen met een droge huid omdat deze producten dan juist het vocht weg halen uit de huid en dat is niet wat je wilt bij een droge huid!

Gezichtsmaskers voor jouw huidtype

Bij Masuka Mask hebben de ervaringsdeskundigen uitgebreid onderzoek gedaan naar de ingrediënten die in de gezichtsmaskers zitten. Er zijn verschillende gezichtsmaskers geselecteerd door het team om elke huidtype te voldoen van de ingrediënten die zij nodig hebben. In Koreaanse gezichtsverzorging is het masker een niet te missen stap in het krijgen van de perfecte huid.