Mirjam Mooijman
Image default
Beauty en verzorging

De beste behandeling voor jouw baby bij deze spa in regio Amsterdam

Ook voor een baby is het heel erg belangrijk om te ontspannen, daarom heb je een speciale spa voor hen in de buurt van Amsterdam. Baby spa Petit Pas heeft vestigingen in onder andere Volendam en Edam, op een paar kilometer van Amsterdam vandaag. Hier kunnen mama en baby allebei terecht voor ontspannende behandelingen. Daarnaast is er voor de mama’s ook een mogelijkheid om mee te doen aan zwangerschapsyoga- en fitness, evenals een speciaal fitnessprogramma voor na de bevalling. Voor je baby zijn er meerdere behandelingen mogelijk.

Wat zijn de voordelen van baby floating en een babymassage?

Maar waarom is het dan zo belangrijk dat jouw baby zich goed kan ontspannen? Met behandelingen zoals baby floating en een babymassage kan jouw kleintje zich goed ontspannen. Er komen namelijk heel veel indrukken en ervaringen op hem/haar af. Dan is het fijn dat ze dit goed kunnen verwerken. Baby floating en ook de babymassage hebben een rustgevende werking waardoor je kleintje beter slaapt doordat hij/zij minder onrust voelt. Daarnaast is baby floating ook erg goed voor de ontwikkeling van de motoriek van je kindje, omdat ze op een veilige manier leren omgaan met water.

Boek meteen jouw afspraak via het online boekingssysteem

Kun je niet wachten om samen met jouw baby heerlijk te ontspannen bij deze spa in de buurt van Amsterdam? Boek dan meteen jouw afspraak voor een behandeling naar keuze, bijvoorbeeld bij Petit Pas in Volendam of Edam. Via het online boekingssysteem kun je snel zien of er nog ruimte is op de datum en tijd van jouw voorkeur. Kies de behandeling van jouw keuze, de datum en de tijd waar op je langs wilt komen en leg jouw afspraak meteen vast. Heb je nog vragen over de verschillende behandelingen of wil je meer weten over deze baby spa in regio Amsterdam? Stuur dan een e-mail of bel naar een van de vestigingen. De contactgegevens vind je op de website.