Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Mediator in Den Helder nodig?

Heeft u een mediator in Den Helder nodig? Dan zit u goed bij Trust Mediation. Zoals de naam het al zegt, wij vinden het ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten ons kunnen vertrouwen als onafhankelijke derde partij. Op deze manier gaan we te werk om ervoor te zorgen dat conflicten van verschillende aarden op een duurzame manier kunnen worden opgelost, met wederzijds gemaakte afspraken waar zo veel mogelijk compromissen gesloten worden. Kortom, wij zorgen voor mediation in de kop van Noord-Holland voor diverse mensen. 

Diensten van mediator in Den Helder

Als mediator in Den Helder kunnen we u van dienst zijn bij verschillende conflicten of problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, of juist een familieconflict, problemen op uw werk of tussen vennoten. Het is allemaal naar, en wij willen werken naar een oplossing die geen advocaten erbij betrekt. Het gaat om het beantwoorden van vragen die erg lastig te beantwoorden zijn. Bijvoorbeeld: hoe ga je op de juiste manier uit elkaar? Of, hoe kom je eruit wanneer het conflict op een zakelijk vlak is? En, waarom denkt de overheid niet met me mee? Wat is nou echt het probleem waar het misgaat? Conflicten zorgen vooral voor veel stress, en kosten tijd en energie. Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk opgelost kan worden. 

Familiemediation

Eén van de dingen die we voor u kunnen doen is mediatie geven bij geschillen tussen families. Bijvoorbeeld wanneer u uit elkaar gaat, het is een zeer emotionele en ingrijpende beslissing die veel gevolgen kan hebben. Dat kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het kan zo zijn dat u het allebei op een goede manier wilt afsluiten, maar het is ontzettend moeilijk om constructief te blijven in een gesprek met elkaar. Daar kan Trust Mediation mee helpen. 

Arbeidsmediation

Een ander gebied waar we hulp kunnen bieden is bij arbeidsconflicten. In dat geval is het conflict vaak ingrijpend voor zowel de werknemer als de werkgever of organisatie. Onder leiding van een mediator kunt u tijdens mediation in gesprek over oplossingen.