Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Opslagruimte huren in Amsterdam Oost

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk en snel een opslagruimte in Amsterdam Oost. Bij ons zijn alle ruimtes droog en verwarmd, 7 dagen per week toegankelijk en veilig.

Opslagruimte in Amsterdam Oost van Opslagman

Opslagman is uw verhuurbedrijf voor een opslagruimte in Amsterdam Oost. Van oorsprong een vastgoedbedrijf, maar sinds de laatste jaren succesvol op het gebied van het verhuren van particuliere opslagruimtes. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en weten dus precies wat u nodig heeft. Wij bieden de mogelijkheid om de opslag van uw spullen online te regelen tegen scherpe tarieven en persoonlijke service.

Online huren

Wij kiezen er heel bewust voor om het verhuren van onze ruimtes enkel online te laten plaatsvinden. Op deze manier kan de klant op elk gewenst moment een ruimte huren en hoeft deze niet speciaal langs te komen of te wachten op onze openingstijden. Alle benodigde informatie wordt u automatisch toegestuurd of is te vinden via uw eigen klantenportaal waar u eenvoudig op kunt inloggen. Ondanks dat alles online te regelen valt, hechten wij toch veel waarde aan persoonlijke service. Om die reden zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Veel informatie staat ook op onze website.

Onze ruimtes en service

Onze ruimtes zijn droog, verwarmd en 24 uur per dag beveiligd. Door middel van uw persoonlijke toegangscode kunt u elke dag van de week terecht bij uw ruimte. Onze ruimtes variëren van 6 vierkante meter tot 33 vierkante meter. Uw gewenste ruimte zit er dus altijd bij. Wilt u uw hele inboedel opslaan, dan neemt u een grotere ruimte. Heeft u echter maar een paar dozen, dan is een kleinere ruimte voldoende. Onze ruimtes zijn dagelijks kosteloos op te zeggen, omdat wij geen opzegtermijn kennen. Wij bieden ook een goedkope ophaalservice aan. Wij begrijpen namelijk dat het vervoeren van spullen een klus kan zijn waar u tegenop ziet. U kunt uw spullen laten ophalen door een chauffeur met een bakwagen. De chauffeur coördineert het laden en lossen, zodat dit zo efficiënt mogelijk en veilig gebeurt. U hoeft alleen nog de extra handen voor het laden en lossen te regelen. Natuurlijk kunt u die via ons ook inhuren. Eenmaal op locatie kunt u kosteloos gebruik maken van de interne transportmiddelen.

Bron: https://www.opslagman.nl/opslagruimte-amsterdam-oost/.