Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Repromat, voor al uw print- en scanoplossingen

Heeft u weleens van het bedrijf of de webshop Repromat gehoord?! Nee?! Dan weet u ook niet dat zij een van de grootste aanbieders zijn van groot formaat printers en alle print- en scanoplossingen van Nederland. Zij zijn er om uw bedrijf te helpen met betere machines en goede service. Bovendien is Repromat een van de weinige aanbieders in Nederland die deze prachtige producten en machines aanbiedt voor een goede prijs.

Het assortiment van Repromat

Het gehele assortiment van Repromat is breed, diep en erg divers. Van allerlei groot formaat printers tot aan scanners waarmee je allerlei verschillende documenten kan inscannen binnen een seconden. Maar wist u dat u ook bij Repromat een combinatie van een printer en een scanner kunt aanschaffen? Wij noemen dat in ons assortiment een multifunctional. Dit zijn speciale machines die kunnen printen en scannen tegelijkertijd! Deze machines zijn vooral handig als u een bepaald document moet scannen om deze te laten bedrukken. Bij Repromat hebben we ook nog andere apparaten om uw werkvloer gemakkelijker te maken en u niet veel werk heeft in de drukwereld of andere branche. Wij hebben ook speciale boekscanners in het assortiment. Zelfs voor hele oude en breekbare boeken hebben we een printer staan die daarmee rekening houdt.

Service en garantie

Bij ons bedrijf kunt u altijd rekenen op de beste service en garantie. Heeft u iets net gekocht en u heeft geen idee hoe het werkt? Geen probleem, onze klantenservice staat 24 uur voor u klaar om u te helpen met uw probleem. En als er iets defect is aan uw machine, komt een van onze medewerkers u gratis helpen met het repareren van de machine. U kunt meer lezen over onze algemene voorwaarden op de website van Repromat.

Bekijk de website!

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Of wilt u meteen een printer, scanner of multifunctional bestellen? Bekijk dan gerust eens onze website www.repromat.nl voor meer informatie. U vindt daar ook meteen het adres waar u onze showroom kunt vinden. Daar staan onze medewerkers graag voor u klaar om u direct te helpen en te adviseren.