Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Tegels en vloeren kopen?

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw huis omdat uw oude aan vervanging toe is of gaat u verhuizen en moet er een nieuwe vloer in? Dan is het de kunst om de vloer aan te passen op de rest van uw interieur. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk tegels en vloeren online bestellen, zodat u dit gewoon vanaf de bank kunt kopen. Heeft u al enige voorkeur of nog totaal niet? Dan kunt u eens de website van Regge Tegels bezoeken, waar u inspiratie op kunt doen voor een mooie nieuwe vloer.

Verschillende tegels en vloeren

In het assortiment van Regge Tegels bevinden zich verschillende soorten vloeren en tegels, zodat er voor ieder wel wat wils is. Heeft u de kleur al bepaald en een keuze gemaakt uit een PVC vloer of tegels? Bij Regge Tegels vindt u verschillende bekende tegelmerken die een uitstekende kwaliteit bieden. Zo vindt u hier onder andere Fondovalle, Ragno, Atalas Concorde, Dune, Flaviker, I-Beton, Marazzi en Pastorelli. In totaal bieden zij 200 tegelmerken wat dus staat voor een ruim en uitgebreid assortiment.

Bestel een vloer online

Naast de verschillende vloertegels kunt u hier ook wandtegels vinden. Ideaal als u bijvoorbeeld de tegels door wilt trekken naar de muur. Naast het plaatsen van de tegels of vloeren in de woonkamer, kunt u natuurlijk ook uw nieuwe badkamer bekleden met mooie badkamer tegels. Hierdoor wordt er een mooie uitstraling gecreëerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze tegels? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u vast een schatting kunt gaan maken.

Meer weten?

Meer weten over de kwaliteit van de tegels en vloeren van Regge Tegels? De specialisten kunnen u daar meer over vertellen, zodat u de juiste keuze maakt wat betreft een nieuwe vloer. Neem nu contact op en zij beantwoorden al uw vragen en kunnen een passend advies geven.

https://www.regge-tegels.nl/