Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Voor fiscale problemen gaat u naar Fiscale Advocatuur Vink

Wij van Fiscale Advocatuur Vink staan klaar voor u bij fiscale problemen. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij fiscaal boekenonderzoek, fiscaal strafrecht, fiscale boetes of inkeerregeling zijn. Door de expertise van ons team staan we garant voor kwaliteit door ervaring, deskundigheid en creativiteit. Ons team heeft geen gewone aanpakmodellen, maar levert maatwerk die het verschil kan maken bij uw fiscale problemen. Aandacht voor de cliënt staat dan ook centraal en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. 

Fiscale Advocatuur Vink helpt u graag

Bij de fiscale advocatuur zijn wij bereid om u te helpen met verschillende problemen. Om precies te zijn kunnen wij u fiscaal advies bieden, een fiscaal boekenonderzoek uitvoeren, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures doen, u hulp bieden bij fiscale boetes, een estate planning maken, assisteren bij een invordering, u bijstaan bij een inkeerregeling en natuurlijk u bijstaan in het fiscaal strafrecht. Vanwege de moeilijkheden die hierbij zouden komen, hebben wij ook bewust een team waarbij iedereen een universitaire achtergrond heeft met een master in fiscaal recht. Dit maakt dat wij alle kennis hebben over de problemen die kunnen ontstaan bij het fiscale recht. Daarnaast bieden wij advies op maat, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de opgebouwde ervaring. 

Particulier of in bedrijfssfeer?

Wij van Fiscale Advocatuur Vink bieden niet slechts fiscaal advies aan particulieren, maar ook aan personeel in de bedrijfssfeer zoals belastingadviseurs en accountants. Wij kunnen u helpen bij een fiscaal vraagstuk, maar ook bij grotere problemen, zoals een bedrijfsovername en een overname van vermogen. Wel moeten we hierbij vermelden dat we geen administratie doen en geen aangiftes verzorgen. Bovendien bieden wij u een frisse blik op uw vraagstukken, waardoor u er na ons fiscale advies waarschijnlijk anders tegen aankijkt. 

Wij hopen u overtuigd te hebben om met fiscale vraagstukken bij Fiscale Advocatuur Vink te komen. Wilt u desondanks meer informatie over een van onze services? Ga dan naar onze website van Fiscale Advocatuur Vink (www.vinkfiscaleadvocatuur.nl) en vul het contactformulier in. Op onze website staan ook onze telefoongegevens en de emailadressen van ons team.