Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

Werken in de ambulancezorg?

Wil je ook graag werken in de ambulancezorg? Highcare staat bekend als de zorgprofessional en heeft diverse vacatures online staan waar je op kunt reageren als je aan de slag wilt gaan als ambulanceprofessional. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog vertellen we je er meer over.

Aan de slag in de ambulancezorg

Via onze website vind je diverse vacatures waar je op kunt reageren als je wilt werken in de ambulancezorg. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je:

  • Werken in de intra- en extramurale zorg;
  • In losse diensten werken via flexwerk;
  • Langdurige opdrachten uitvoeren via detachering;
  • Werken in vaste dienst

Voordelen

Het werken via Highcare heeft diverse voordelen. Zo kun je flexibel werken en kun je in sommige gevallen zelf je rooster bepalen. Daarnaast kun je als je wilt in meerdere functies treden op verschillende locaties – ook intramuraal, bijvoorbeeld als IC/CCU-, SEH-, OK- of anesthesie verpleegkundige. Tevens heb je volop scholingsmogelijkheden via de Highcare Academy en kun je in veel gevallen profiteren van allerlei extra’s, zoals een lease auto, eindejaarsuitkering en leuke uitjes

Reageren

Via de website van Highcare vind je diverse ambulancezorg vacatures door heel Nederland. Staat jouw favoriete droombaan er niet tussen? Regelmatig staan er weer nieuwe vacatures online waardoor we dus aanraden om de website goed in de gaten te houden. Zorg er daarbij altijd voor dat je altijd goed kijkt naar de voorwaarden en de eisen van een baan, want zo weet je goed waar je op reageert.

Vragen over ambulancezorg vacatures?

Wil je meer weten over de ambulancezorg vacatures die je kunt vinden op de website van Highcare? Of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden via Highcare? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf en je wordt verder geholpen, zodat je een goed beeld hebt van de baan.

https://highcare.nu/