Mirjam Mooijman
Image default
Woningen

Met een makelaar verkoop je sneller je huis!

Wil je je huis sneller verkopen? Schakel dan een makelaar in! Voorne Makelaars kan je hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van huizen en weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat potentiële kopers geïnteresseerd raken. Daarnaast hebben wij veel ervaring en kunnen we je goed adviseren over de prijs die je moet vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees het hieronder!

Wat weet een makelaar?

  1. Een makelaar heeft een netwerk van potentiële kopers en weet waar ze naar op zoek zijn.
  2. Een makelaar kan je huis aanpassen zodat het meer aantrekt voor kopers.
  3. Een makelaar weet welke prijs realistisch is voor jouw huis.

Dit zijn maar een paar redenen waarom je ervoor moet kiezen om Voorne Makelaars in te schakelen als je je huis wilt verkopen! Wij staan graag voor je klaar en helpen je met het verkoopproces. Voor meer informatie, neem contact met ons op of bezoek onze website!

Wanneer je ervoor kiest om Voorne Makelaars in te schakelen bij de verkoop van jouw huis, weet je zeker dat je snel van jouw huis af bent. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen en weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat potentiële kopers geïnteresseerd raken. Daarnaast hebben wij veel ervaring en kunnen we je goed adviseren over de prijs die je moet vragen.

Belangrijk om te weten voordat je je huis verkoopt

Als je je huis gaat verkopen is het belangrijk dat je weet welke papieren je nodig hebt en wat je allemaal moet doen om je huis aantrekkelijker te maken. Er zijn bijvoorbeeld overdrachtsbelastingen die je moet betalen een makelaar krijgt meestal 1-2% van de verkoopsom. Voorne Makelaars kan je hierbij helpen. Wij hebben veel ervaring met het verkopen van huizen en weten precies wat er nodig is. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie!