Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Veel positieve reviews over het Hillegoms ontruimingsbedrijf Alle Rommel Opgeruimd

Een huis leeghalen na overlijden van een familielid of andere bekende is een ingrijpende onderneming. Veel meubelstukken in alle kamers van de woning. Kasten vol met boeken en fotoalbums. In alle vertrekken vloerbedekking en gordijnen. Keukenkastjes die uitpuilen van servies, bestek en glaswerk. Dit alles en waarschijnlijk nog veel meer moet binnen een bepaald tijdsbestek het huis verlaten. Het is een fysiek zwaar karwei dat veel tijd in beslag zal nemen. Aan bepaalde spullen zitten mooie (en soms minder mooie) herinneringen die boven zullen komen tijdens de ontruimklus. Mentaal gezien is het dus ook belastend. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opruimen en schoonmaken van het huis van een overleden dierbare? Alle Rommel Opgeruimd is een bedrijf waar u 100% op kunt vertrouwen.

ARO werkt al jaren in een vast team. De huisontruiming zal gegarandeerd snel en soepel verlopen. Misschien weet u zich geen raad met de televisie, de koelkast het fornuis en de wasmachine. Als u het op prijs stelt, zal Alle Rommel Opgeruimd de apparatuur naar bepaalde instanties brengen die er blij mee zijn. Buurthuizen, kantines, het Leger des Heils en tweedehandswinkels kunnen een en ander goed gebruiken. Dit geldt trouwens ook voor banken, eethoeken, kledingkasten en andere zaken die in goede conditie verkeren.

Uit recente beoordelingen van de dienstverlening door Alle Rommel Opgeruimd blijkt de professionaliteit van deze firma. Onder meer de volgende zaken worden door klanten bijzonder op prijs gesteld:

-een onopvallende, bescheiden aanpak;

-van a tot z een flexibele houding;

-oprecht meedenken tijdens het hele proces;

-alle spullen met respect behandelen;

-een uitstekende bereikbaarheid en een prettig contact, zowel telefonisch als via mail;

-kennis van wat de woningbouw of huiseigenaar verwacht bij het opleveren van de woning;

-een stipte werkwijze: het nakomen van gemaakte afspraken en het halen van vastgestelde deadlines;

-een keurige financiële afhandeling.

Stuk voor stuk redenen om Alle Rommel Opgeruimd nu in te schakelen. Hierbij de contactgegevens: Hyacintenlaan 8, 2182 DE  Hillegom, 0252 – 742502, info@allerommelopgeruimd.nl.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl