Mirjam Mooijman
Image default
Society / Law

IPA bier kopen

Welk bier is jouw favoriet? Drink je altijd dezelfde of houd je van afwisselen en nieuwe biersoorten proberen? Je hebt natuurlijk de bekende biersoorten zoals Heineken en Grolsch, maar zijn ook veel verschillende speciaal bieren. Deze markt blijft groeien en er komen dus steeds meer biersoorten bij. Ben je bekend met de IPA? Dit is een erg bekende biersoort en is erg bekend in Nederland, maar ook in Amerika. Er wordt voornamelijk ook gebruik gemaakt van Amerikaanse bekende hopsoorten. Binnen de IPA’s vallen nog veel meer verschillende soorten, zoals een double IPA of een tripel IPA. Er is nog weel een verschil qua smaak en sterkte, dus dit zijn wel de zwaardere bieren. Voor de ervaren drinker zullen we dan maar zeggen.

De verschillende IPA soorten

Wil je IPA bier kopen? Dit is mogelijk op verschillende plekken, maar mocht je geen zin hebben om naar de winkel te gaan, kun je dit ook online bestellen. Kies bijvoorbeeld voor de webshop Misterhop. Zij bieden een ruimschoots assortiment aan met verschillende soorten bier, dus ook het speciaal bier. Kies een IPA in verschillende smaken, zodat je kan proeven waar jouw voorkeur ligt. De IPA is vaak een fris biertje en niet erg zoet. Het ligt er wel aan hoe zwaar de IPA is, maar dat kun je zelf kiezen.

Een ruim assortiment bier

Op de website vind je 1755 soorten bier in het assortiment. Dit is natuurlijk veel te veel om door te spitten, op zoek naar de juiste biersoort. Daarom kun je gebruik maken van het filtermodel op de website. Geef hier je voorkeuren aan met bepaalde specificaties, zoals de prijs, het biersoort en het alcoholpercentage. Vervolgens worden de beste opties getoond aan de hand van jouw ingevulde criteria. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het IPA bier? De bierspecialisten van Misterhop weten hier alles over en vertellen je graag wat meer.

https://www.misterhop.com/